Woninginrichting

Voor de complete inrichting van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u verassen door de aangename kleuren en kwaliteiten van vloerbedekking en raambekleding tot (slaapkamer-)meubelen en bed- en badtextiel. Wij adviseren u graag en installeren deskundig!

Raambekleding / binnenzonwering

Voor ieder interieur is er een passende raambekleding te vinden. Wilt u gordijnen om inkijk van buiten te voorkomen, voor isolatie of gewoon om uw huis gezelliger te maken; er zijn talloze mogelijkheden.

Meer informatie

Vloerbedekking

Vakmanschap is niet overal te koop. Toch kan het één niet zonder het ander. Het tapijt is zo goed als de manier waarop het gelegd is. Onderscheid is er en zal er altijd blijven.

Meer informatie

Karpetten

Wij zijn leverancier van vele bekende merken karpetten. Ook kunt u een karpet laten maken uit onze gehele collectie tapijt. Of ga zelf aan de slag & laat je inspireren!

Meer informatie

Festonneren van tapijt

Wij zijn in het bezit van een festonneermachine waarmee wij uw tapijt van een professionele afwerking kunnen voorzien. Vele vormen, kleuren en soorten tapijt kunt u op deze manier als karpet gebruiken.

Meer informatie

Tafelkleden

Één van de sfeermakers in uw huis. Bij ons vindt un nog een grote collectie tafelkleden, de allernieuwste kleuren en dessins maar ook de klassieke tafelkleden zijn nog volop verkrijgbaar.

Meer informatie

Tapijt reinigen / vlekken verwijderen

Voor het reinigen van tapijt is bij ons een Citin-tapijtreiniger te huur. Of het nu gaat om het wegwerken van een vlekje of om het reinigen van een heel tapijt.

Meer informatie

Het grootste deel van ons assortiment is ook via de webshop te bestellen.