Breien en haken met dikke wol van Borgo de ‘Pazzi
9 februari 2018
De grootste gehaakte deken van de wereld
10 februari 2018

Whirl omslagdoeken

Whirl omslagdoeken, 2 prachtige omslagdoeken zijn gemaakt met de schaduwtechniek. De combinatie van kleuren en steken geven deze omslagdoeken een unieke look afhankelijk vanaf welke hoek je er naar kijkt. Dat maakt een betoverend kleurenspel! Wat ook bijzonder is van deze omslagdoeken is dat u het zelfs aan 2 kanten kunt dragen.

Voor beide omslagdoeken zijn 2 bollen Whirl gebruikt.

De gehaakte versie

Voor de gehaakte versie (crocket between the lines shwal) zijn de kleuren 758 en 773 gebruikt. Van beide kleuren 1 bol. Hierbij is een haaknaald gebruikt van 3 mm dik.

De gebreide versie

Voor de gebreide versie (read between the lines shawl) zijn de kleuren 753 en 754 gebruikt. Van beide kleuren 1 bol. Hierbij is een rondbreinaald gebruikt van 3 mm dik en de draad is 80 cm lang.

De kwaliteit Whirl is een gemelleerd garen van Scheepjeswol en is beschikbaar in 22 kleurcombinaties. Het garen is uitermate  geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht projecten. Whirl is een volledig getwijnd garen om snel te kunnen haken of breien en om splijten te voorkomen. Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor sjaals, accessoires, kleding en stijlvolle home deco projecten.

De Extra Grote Garencake heeft een gigantische lengte van wel 1000 meter met prachtige lange kleurwisselingen, meer dan genoeg voor een grote sjaal of omslagdoek. Elke kleurwisseling is heel precies en zorgvuldig geknoopt, zodat de knoop onopvallend in je steken verborgen kan worden.

De vijf nieuwste kleuren zij: Brambleberry, Tasty Nom Nom, Turkish Delight, Scrumtious Lush en Sea Breeze Tease

samenstelling: 60% katoen en 40% acryl
215 gram, 1000 meter
pendikte: 3.5/4
Wasvoorschriften: wassen op 40 graden, lauw strijken, niet in de droger, plat laten drogen, niet bleken.
proeflapje: 10×10 cm = 22 steken x 44 naalden

voor een omslagdoek bent u maar 1 bol nodig!

Bij aankoop van dit garen kunt u een GRATIS patroon krijgen van een omslagdoek!
Indien u het gratis patroon wenst te ontvangen schrijf dit dan in het opmerkingsveld bij uw bestelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *