Jemako

Zelfstandig JEMAKO distributiepartner zijn wij (Tonnie en Geard van Bussel) sinds begin 2015. Via één van onze medewerkers kwamen wij jaren geleden in contact met geweldige producten.

JEMAKO Raamdoekensets

Het begon met een raamdoekenset, een set bestaande uit een droogdoek en een natte doek, waarmee op eenvoudige wijze de ramen gelapt en gedroogd kunnen worden met alleen maar water en een droogdoek. Het eindresultaat was en is verbluffend, de ramen en kozijnen met heel weinig moeite streeploos schoon.

JEMAKO onderhoud en reinigingsproducten

Na de raamdoeken sets hebben wij vele producten zelf getest en gebruikt. Omdat er in onze andere activiteiten (woninginrichting) veel onderhoud – en reinigingsproducten gebruikt worden, en wij alleen de beste producten willen adviseren, hebben wij ons verder verdiept in de producten. De producten worden niet op elke straathoek verkocht en om de producten te mogen verkopen wordt je vakkundig door het trainersteam en collega’s distributiepartners opgeleid. De reden dat de producten niet overal te koop zijn is dat JEMAKO graag wil hebben dat de producten worden verkocht door mensen die een goed en eerlijk advies kunnen geven. Dit adviseren gebeurt doorgaan bij de mensen thuis of op de werkplek.

Onderhoudsmiddelen voor uw vloer maar ook voor uw meubelen, het houtwerk rvs of kunststof maar ook de bekleding textiel of leer voor al deze onderhoudsklussen heeft JEMAKO het juiste middel.

Reinigingsmiddelen die uw producten niet schaden maar wel vlekken verwijderen en uw producten weer een frisse uitstraling geven.

Producten bestellen

Bent u reeds gebruiker van JEMAKO producten en wilt u graag een nabestelling doen? Ook dit kan via de mail: info@gvanbussel.nl

Ook kunt u een kijkje nemen in onze JEMAKO webshop en hierin direct uw bestelling invoeren.

Natuurlijk kunt u ons tijdens openingstijden van de winkel ook bellen, Telefoonnummer 0548 361235.

Wij geven u graag een goed advies.

Tonnie en Gerard van Bussel.

jemako raamdoek
jemako onderhoud
jemako reiniging