HANDWERKWINKELHOLTEN IS

ivm de coronamaatregelen

(tijdelijk) GESLOTEN

Dit geld ook voor Ups point, naaimachinerepartie depot en stomerijdepot

 

Uiteraard kunt u wel gebruik maken van onze webshop en zijn wij telefonisch te bereiken

( van 9.00 uur tot  14.00 uur) voor  vragen, advies  en bestellingen.

In Holten bezorgen we uw bestelling na 14.00 uur zonder extra bezorgkosten

Handwerkwinkel Holten

In een bosrijke omgeving vind je onze winkel, aan de rand van het dorp Holten, Gemeente Rijssen-Holten. Aan de voet van de Holterberg bieden wij je een ruime keuze op het gebied van handwerken. Voor breien haken borduren en quilten bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben we een uitgebeide collectie kleinvakartikelen en fournituren. Dit alles in een ruim pand met eigen gratis parkeerplaatsen direct voor de deur.

GA DIRECT NAAR DE WEBSHOP

Brei / haakcafé

Iedere donderdagochtend in de oneven week. Voor meer informatie klik hier

“Quilt Bee” middagen

Iedere vrijdagmiddag in de oneven week

Voor meer info klik hier

Workshops

Met regelmaat organiseren wij handwerk workshops. Voor meer info klik hier

De verschillende afdelingen:

Breigaren

Breigaren

Ons assortiment breigaren bestaat uit garens van toonaangevende leveranciers. Synthetische garens zoals wol, zijde zijn er in alle prijsklassen. Sjaal breien, trui breien, sokken breien, vest breien, alles is mogelijk.

Meer informatie

Haakgaren

Haakkatoen en breikatoen worden gebruikt om te breien maar ook voor het fijne haakwerk. Tafelkleedjes, kussens, valletjes, lampenkapjes, omhaken van bloemenvazen enz. Glittergaren wordt gebruikt bij het maken van kaarten en ornamenten.

Meer informatie

Sokkengaren

In onze winkel en webshop hebben wij een groot assortiment aan sokkengarens met o.a Schachenmayr, Botter, Gründl, Lana Grossa, Phildar, Regia, Rellana en zo nog een heleboel merken!

Meer informatie

Quilten

Voor quiltstoffen op rol of quilt lapjes op maat kunt u bij ons terecht, ook quiltbenodigdheden hebben wij in ons assortiment.

Meer informatie

Borduren

Op het gebied van borduren hebben wij een ruim assortiment. Borduurpakketten, borduurgaren, borduur accessoires, borduurlinnen, telstoffen alles kunt u bij ons in de web shop vinden.

Meer informatie

Handwerk Boeken

Complete bibliotheek boeken op het gebied van handwerken. Van boeken die door de garenfabrikanten worden uitgegeven met patronen van de getoonde modellen tot boeken met breitechnieken of haaktechnieken.

Meer informatie

Handwerkmateriaal

In de handwerkwebshop treft u de volgend producten aan: applicaties, bedeltjes, belletjes en ogen, boeken voor breien haken en borduren, breigarens, decostoffen, katoen, dromenvanger, haken en breikatoen.

Meer informatie

Kleinvakartikelen

In onze winkel en webshop vind u een uitgebreid assortiment kleinvakartikelen, ritsen van Opti, Gutermann naaigaren, diverse textielproducten als bandjes,reparatiedoek kniestukken elleboogstukken maar ook haaknaalden breinaalden enz enz enz

Meer informatie

Overtuigd ? Kom eens langs, Holten is dichterbij dan u denkt.

Vanwege de gunstige ligging, slechts enkele kilometers vanaf de snelweg A1, zijn wij vanuit vele richtingen goed en snel bereikbaar. Met de auto bent u binnen een half uur in Holten vanuit Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Goor, Hengelo, Almelo, Raalte, Nijverdal, en alle tussen liggende plaatsen.

Woont u verder weg, een bezoek aan onze winkel is prima te combineren met een dagje “Sallandse Heuvelrug” voor een ontspannen wandeling of een bezoekje aan het Natuurmuseum Holterberg gelegen aan het Holterbergplein met vele horeca mogelijkheden.

Laatste nieuws van onze blog

3 februari 2019
Omgehaakt kleedje van Quiltstof

Kleedje van omgehaakte quiltstof

Ik heb er voor gekozen twee kleuren quiltstof te gebruiken zodat het kleedje een verschillende voor- en achterzijde krijgt en dus aan twee kanten te gebruiken is.
24 oktober 2018

Olifanten kussen

Een erg leuk project is het breien van een olifanten kussen, een klant van onze winkel, José kwam ons het resultaat (olifanten kussen) laten zien van één van haar projecten,
29 september 2018

Hardicraft haakpakketten

Hardicraft is een Nederlands merk voor hobbyartikelen. Het bedrijf staat voor kwalitatief hoogstaande producten van Nederlandse oorsprong. De producten worden in eigen land ontworpen, samengesteld en geproduceerd.

Het grootste deel van ons assortiment is ook via de webshop te bestellen.