Geschiedenis

wp0e486062_0f

Gerard van Bussel sr.

Woninginrichting G van Bussel opende in februari 1990 haar deuren. Gerard van Bussel sr. besloot voor zichzelf te beginnen omdat het bedrijf waar hij 25 jaar als woning -en meubelstoffeerder werkzaam was geweest (Wonnink, Holten) de deuren sloot. Ook echtgenote Joke hielp mee met de confectie van gordijnen en de verkoop in de winkel. Al snel na de opening wisten velen de weg naar de Burg. v.d. Borchstraat te vinden waardoor ook de oud collega van Gerard en zoon Gerard jr. het team kwamen versterken.

Inmiddels zwaaien Gerard jr. en echtgenote Tonnie met de scepter en worden zij bijgestaan door Ina en Frederieke en José (winkel), Rob (freelance woningstoffeerder) per mei 2017 zijn we gestopt met de afdeling meubelstofferen, voor meubelstoffeermaterialen kunt u nog wel bij ons terecht.

Onze werkzaamheden bestaan uit de complete woninginrichting daarnaast hebben wij een Handwerkwinkel met een ruim assortiment handwerkproducten. Veel van de producten uit onze verschillende afdelingen worden verkocht via onze webshop: www.handwerkwebshop.nl. Ons werkgebied is Holten en omstreken, maar ook buiten overijssel kunt u ons tegenkomen.

Het grootste deel van ons assortiment is ook via de webshop te bestellen.