De grootste gehaakte deken van de wereld
10 februari 2018
Wat is breigaren
4 maart 2018

Borgo de ‘Pazzi

Borgo de ‘Pazzi is een Italiaans garenmerk dat zich onderscheidt door het gebruik van natuurlijke materialen. En onderdeel van het bedrijf Effe Elle. Dit bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige garens. Het merk onderscheidt zich doordat alle garens worden geproduceerd in Italië, in de eigen fabriek van Effe Elle. Of door een van de partners in het district waar ze gevestigd zijn. (Pratos – Toscane). Het bedrijf heeft daarnaast een 100% made in Italy garantie. Afgegeven door het Italiaanse Instituut ter bescherming van producenten, om kwaliteit te waarborgen. De collectie is van zeer goede kwaliteit, haute couture kwaliteit zoals de Italianen zelf zeggen. Borgo de Pazzi onderscheidt zich daarnaast ook door het aanbod van unieke natuurlijke garens.

Unieke natuurlijke garens

Het garen van Borgo de ‘Pazzi onderscheidt zich door het aanbieden van unieke (biologische) natuurlijke garens. Eén daarvan is de kwaliteit  Naturalia.  Biologische garens zijn bijzonder omdat er geen enkele manier van verven aan te pas komt en er dus geen schade aan het milieu wordt berokkend.

De Baby Alpaca van Borgo de ‘Pazzi is een heel zacht garen van een baby alpaca dat direct op de huid gedragen kan worden. Het garen is heerlijk om te dragen in de winter.

Het kan voor allerlei projecten gebruikt worden zoals; mutsen, sjaals, truien, vesten maar ook home-decoratie. Dus voor iedereen wat wils!

Met deze natuurlijke garens heeft u iets bijzonders in handen waarmee u nog meer voldoening haalt uit uw eigen haak- of breiwerk.

Wasinstructies

De kleding moet met de hand gewassen worden in koud water en mag absoluut niet uitgewrongen worden, dit omdat het de wol kan beschadigen waardoor het haar positieve eigenschappen kan verliezen. Het gewassen kledingstuk liggend laten drogen om zo het volume van de wol te bewaren. Zolang deze instructies worden opgevolgd zal het kledingstuk een lange periode meegaan. Gebruik nooit bleekmiddel en/of wasverzachter.

Kijk hier voor gratis patronen van Borgo de ‘Pazzi

Kijk voor meer merken garens uit onze winkelop de pagina breigarens in de website of in onze webshop www.handwerkwebshop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *